Call us: 555-555-5555

PAKKETTEN

Als ondernemer wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van start gaan,

omdat een professionele uitstraling zorgt voor vertrouwen en de vormgeving een gezicht voor uw onderneming creëert.

Wij bieden een betaalbare oplossing in de vorm van totaalpakketten.

Wij ontwerpen voor een vaste prijs een professionele en onderscheidende look voor uw bedrijf.

Bekijk hieronder de verschillende paketten en kijk welke bij u past.

Het logo is het gezicht van de onderneming, een grafische uitbeelding van het bedrijf en de eerste indruk die u maakt. Deze moet dus precies bij het bedrijf passen om bijvoorbeeld de juiste doelgroep aan te spreken. U ontvangt van ons binnen 1 à 2 weken 4 verschillende concept voorstellen, waar u feedback op kunt geven. We gaan net zolang door totdat u tevreden bent met het ontwerp!
Na betaling heeft u 100% het eigendomsrecht: Uw logo is ook echt uw logo!


Wilt u net een stapje verder en uw klanten op een professionele manier benaderen en uw gezicht laten zien aan de markt, dan kunt u ervoor kiezen om het logo en huisstijl pakket te nemen. Ook voor deze uitingen krijgt u digitaal verschillende concept voorstellen te zien en als u tevreden bent met het resultaat krijgt u 250 visitekaartjes en 1000 briefpapieren thuisgestuurd. Ook krijgt u digitaal het briefpapier, zodat u deze in Word kunt gebruiken.

Wilt u ook digitaal een professionele uitstraling hebben, kies er dan voor om een website te nemen. De website is het digitale visitekaartje van uw onderneming en zal volledig in de stijl van uw bedrijf zijn uitgewerkt worden. Potentiële klanten kunnen u opzoeken en krijgen een indruk van uw bedrijf. Ze kunnen uw diensten of producten bekijken en direct contact met u opnemen via de website.
Wilt u graag een webwinkel? Dan is dit uw pakket! We ontwerpen dan het totaal-pakket voor u, zodat u meteen van start kunt. We ontwerpen voor u het logo, de huisstijl en de webshop. Uw webshop zal dan de perfecte uitstraling hebben voor uw doelgroep. De webshop ondersteund de meest gebruikte betaalmiddelen zoals iDeal, VISA, Paypal en mastercard.

Bent u geinteresseerd in onze diensten, heeft u vragen, of wilt u graag verdere informatie.
Neem dan contact met ons op via: +31(0)6 224 391 29
                                  of mail naar: info@blackpix.nl

Klik op de onderstaande buttons om direct te mailen of te bellen.
Mail ons Bel ons
Share by: